ELISMERÉS LANGERNÉ VICTOR KATALINNAK

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter a család nemzetközi napja alkalmából Családokért-díjat adományozott Langerné Victor Katalinnak, a Belügyminisztérium társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkárának.

A miniszteri elismerések átadására 2021. augusztus 23-án Budapesten, a Szépművészeti Múzeumban került sor. A helyettes államtitkár a díjjal járó bruttó 500 ezer forintos jutalmat a szabadszállási roma focista gyermektehetségek oktatására ajánlotta fel.

Fotó: CSTNM

A Családokért–díj a családalapítás és a gyermeknevelés támogatása, a családok jólétének növelése érdekében, továbbá a családvédelem és az örökbefogadás területén kifejtett kiemelkedő szakmai vagy közszolgálati tevékenység elismerésére, valamint az idősek emberi méltósága, anyagi, fizikai, lelki egészsége, jóléte, az időskori aktivitás megőrzése érdekében kifejtett munka, valamint az idősek életminőségének, méltóságának, tartalmas mindennapjainak érdekében végzett kiemelkedő tevékenység elismerésére adományozható.